tirsdag 24. november 2015

Dette er nok bare begynnelsen



I dag kunne man lese i nyhetene at ett russisk kampfly ble skutt ned av tyrkiske militære, like ved grensa mellom Syria og Tyrkia.
Russerne er bastante på at de var i syrisk luftrom, tyrkerne er ikke enige i det, og sier at de advarte det russiske flyet 10 ganger før de åpnet ild.

Så sier tyrkiske militære at det russiske flyet ble skutt ned av tyrkisk fly, mens russerne påstår det ble skutt fra bakken. Hvem snakker sant?

Enkelte kilder sier at den ene piloten er tatt til fange av turkmenske opprørsstyrker og at de leter etter den andre. Andre igjen, sier at begge pilotene er døde.

Så ble det hastemøte i NATO, og der har Tyrkia lagt frem beviser på 10 advarsler på 5 minutter. De har også lagt frem informasjon om koordinatene til det russiske flyet da det ble skutt ned. NATO støtter Tyrkia, og Putin føler seg dolket i ryggen. Han har også uttalt at dette vil få konsekvenser for Tyrkia. USA har også uttalt at de synes Tyrkia har all rett til å forsvare sitt eget luftrom.


Tyrkia har da lagt frem beviser, mens Putin blånekter. Til tross for bevisene. Hva skal til for at Putin innrømmer at det ble gjort en feil? 

HALLO?? Kan vi ta en krig i gangen?? Blir det krig mellom Russland og Tyrkia nå, så støtter vi i Norge da Tyrkia ettersom vi er medlemmer i NATO. Kan vi ikke bare fokusere på å få knust IS og få den biten under kontroll? Stå samlet mot terrorisme?


Det er skremmende å følge utviklingen i dette! Helt greit at man ikke kan forvente en verden i fred, men man kan vel forvente at vi står samlet mot IS, og at alle land respekterer andre lands grenser både på land, vann og i lufta! Vis respekt, få respekt!
Peace out fra meg :)






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar