lørdag 30. januar 2016

Lufta er stressa

Ekstem været Tor herjer over store deler av landet nå. Og jeg må si jeg misunner dem som bor på steder det begynner å roe seg nå. Her brøler det godt rundt veggene når vindkulene kommer. Men bor forhåpentligvis slik at det ikke blir så ille akkurat her. Synes egentlig lufta kan roe seg ned litt, ikke bra å stresse slik!

Nå er vi ute og kjører en tur og ser på godværet, det river litt i bilen, og det regner. Den største fordelen med dette været, er at isen og snøen smelter fortere :)
Og egentlig skulle vi lagd vafler og kakao i kveld, for det er deilig å kose seg med når det er uvær.

Ser ut som om de i sentrumsnære strøk her har strøm enda da. Litt spennende å se om det blir skikkelig blåst utav dette her.
Mange stikkrenner som er tette ser jeg, mye vann i veibanen.

Lite spennende å se. Ingen skilt som er blåst ned, ingen velta biler eller campingvogner. Ikke engang greiner på veien ser vi. Har kjørt til nabokommunen en tur, men lite å se der også. Lite bølger å se enda også. Så jeg tror vi slipper unna det verste. Godt man ikke bor på kysten :)

Skulle egentlig ta noen bilder av stormen og dele med dere, men heller lite å se. Så da tar vi natta. Over og ut fra Fugl Føniks ;)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar